Draagarmstelling langgoed

Wilt u uw voorraad, zoals buizen, kokers en profielen van de vloer af en restmateriaal keurig opbergen? Met onze draagarmstelling langgoed heeft u geen onhandige voorraden meer op de werkvloer en vindt u het makkelijker terug.

Draagarmstelling langgoed: opslaan van lange materialen

https://www.aalbersfarina.nl/write/Afbeeldingen1/Langgoedmagazijnen/Draagarmstelling langgoed.jpeg?preset=content

“Veel handiger dan een gewoon rek’”

- Koen Dhoore, werkvoorbereider - Construx

 

Wilt u onze langgoedmagazijnen een keer in actie zien?

Plan hier een Demo in

Vijf modellen draagarmstellingen

aalbers|farina beschikt over vijf verschillende modellen draagarmstellingen voor langgoed

Draagarmstelling Compact

Wilt u een draagarmstelling langgoed voor in ruimtes met een lager plafond? Dan is de compact versie ideaal. Bij de compact versie is er keuze uit lage lades of hoge lades of een combinatie daarvan. Doordat deze draagarmastelling een hoogte van nog geen 4 meter heeft, is dit model ook geschikt voor lagere productieruimtes. Lees alle kenmerken van de draagarmstelling Compact.

Draagarmstelling Logic e-6

Het Logic e-6 model is het enkelvoudige model. Dit is de basisversie van onze draagarmstellingen voor lange goederen. Toch is deze versie leverbaar met hoge lades of juist lades en/of palletplateaus. Daarnaast beschikt het Logic e-6 model over een volautomatische bediening en een eenvoudige zoekfunctie inclusief reststukregistratie. Lees alle voordelen van de draagarmstelling Logic e-6.

Draagarmstelling Logic d-6

Wilt u liever de grotere versie van de Logic e-6? Met de Logic d-6 kunt u twee keer zo veel langgoed opslaan in uw draagarmstelling. Met een laadvermogen van maximaal 5.000 kg per lade is de Logic d-6 de ideale oplossing voor zwaar langgoed. Lees alle informatie over de draagarmstelling Logic d-6. 

Draagarmstelling Logic d-12

De logic d-12 is twee keer zo lang als de Logic e-6 en d-6. Hierdoor kan het model kokers, buizen en profielen met lengtes van maar liefst 12 meter opslaan. Bekijk alle mogelijkheden van de draagarmstelling logic d-12.

Draagarmstelling Logic xl

De zwaarste uitvoering van ons langgoedmagazijn heeft een laadvermogen van maar liefst 7,5 ton per lade. Deze grote belastbaarheid, en de combinatie met zijn extra hoge lades,  maakt de Logic XL bij uitstek geschikt voor het opslaan van bundels langgoed. Bekijk de draagarmstelling Logic xl.
https://www.aalbersfarina.nl/write/Afbeeldingen1/Langgoedmagazijnen/Draagarmstelling voor langgoed.jpeg?preset=content

Brochure aanvragen

Meer weten over onze langgoed opslagsystemen?
Laat uw gegevens achter, dan sturen we u onze brochure toe.

Brochure aanvragen