Buizen stelling

Wilt u uw voorraad aan buizen van de vloer af en restmateriaal keurig opbergen? Met onze automatische stellingen voor buizen heeft u geen onhandige voorraden meer op de werkvloer en vindt u het makkelijker terug.

Buizen stelling: efficiënter produceren

https://www.aalbersfarina.nl/write/Afbeeldingen1/Langgoedmagazijnen/Buizen stelling langgoed.jpeg?preset=content

Vijf modellen stellingen

aalbers|farina beschikt over vijf verschillende modellen stellingen voor de opslag van buizen

Compact

Wilt u lange buizen opslaan in kleinere ruimtes? Dan is de compact versie ideaal. Bij de compact versie is er keuze uit lage lades of hoge lades of een combinatie daarvan. Doordat deze buizen stelling nog geen 4 meter hoog is, is dit model ook geschikt voor lagere productieruimtes. Bekijk hier alle kenmerken van de Compact.

Logic e-6

Het Logic e-6 model is het enkelvoudige model. Dit is de basisversie van onze stelling voor buizen. Toch is deze versie leverbaar met lage lades, hoge lades en/of palletplateaus. Daarnaast beschikt het Logic e-6 model over een volautomatische bediening en een eenvoudige zoekfunctie inclusief reststukregistratie. Bekijk alle voordelen van de Logic e-6.

Logic d-6

Wilt u liever de grotere versie van de Logic e-6? Met de Logic d-6 kan u twee keer zo veel buizen opslaan in de stellingen. Met een laadvermogen van maximaal 5.000 kg per lade is de Logic d-6 de ideale oplossing voor zware lange buizen. Lees meer informatie over de Logic d-6. 

Logic d-12

De logic d-12 is twee keer zo lang als de Logic e-6 en d-6. Hierdoor kan het model buizen met lengtes van maar liefst 12 meter opslaan. Bekijk alle mogelijkheden van de logic d-12.

Logic xl

De zwaarste uitvoering uit ons assortiment heeft een laadvermogen van 7,5 ton per lade. Deze grote belastbaarheid (in combinatie met zijn extra hoge lades) maakt de Logic XL bij uitstek geschikt voor het opslaan van bundels buizen. Bekijk hier de Logic xl.

gebruiksvriendelijk besturingssysteem met handige zoekfunctie

Al onze automatische langgoedmagazijnen zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk, intuïtief besturingssysteem. Elke operator kan er direct mee aan de slag. En dankzij de handige zoekfunctie behoudt u te allen tijde het overzicht over alle verschillende buizen.

kenmerken

  • 3 varianten (zie brochure)
  • flexibel qua plaatsing
  • makkelijk te bedienen
  • aan uw eigen ERP-systeem te koppelen
 
https://www.aalbersfarina.nl/write/Afbeeldingen1/Langgoedmagazijnen/buizen rek besturingssyteem.jpeg?preset=content

“Alles netjes geordend en meer inzicht in de voorraad.”

- Marein de Rooy, directeur-eigenaar De Rooy Metaaldesign

Brochure aanvragen

Benieuwd naar de voordelen t.o.v. een traditioneel buizen rek? Of wilt u meer weten over onze opslagsystemen voor buizen?

Laat uw gegevens achter, dan sturen we u onze brochure toe.

Brochure aanvragen