Stelling profielen

Wilt u uw voorraad aan profielen van de vloer af en restmateriaal keurig opbergen? Met onze automatische stelligng voor profielen heeft u geen onhandige voorraden meer op de werkvloer en vindt u het makkelijker terug.

Profielen stelling: efficiënter produceren

https://www.aalbersfarina.nl/write/Afbeeldingen1/Langgoedmagazijnen/Stelling profielen langgoed.jpeg?preset=content

Vijf modellen stellingen

aalbers|farina beschikt over vijf verschillende modellen stellingen voor de opslag van profielen

Compact

Wilt u lange profielen opslaan in kleinere ruimtes? Dan is de compact versie ideaal. Bij de compact versie is er keuze uit lage lades of hoge lades of een combinatie daarvan. Doordat deze stelling voor profielen nog geen 4 meter hoog is, is dit model ook geschikt voor lagere productieruimtes. Bekijk hier alle kenmerken van de Compact.

Logic e-6

Het Logic e-6 model is het enkelvoudige model. Dit is de basisversie van onze profielenstelling. Toch is deze versie leverbaar met lage lades, hoge lades en/of palletplateaus. Daarnaast beschikt het Logic e-6 model over een volautomatische bediening en een eenvoudige zoekfunctie inclusief reststukregistratie. Bekijk alle voordelen van de Logic e-6.

Logic d-6

Wilt u liever de grotere versie van de Logic e-6? Met de Logic d-6 kan u twee keer zo veel profielen opslaan in de stellingen. Met een laadvermogen van maximaal 5.000 kg per lade is de Logic d-6 de ideale oplossing voor zware lange profielen. Lees meer informatie over de Logic d-6. 

Logic d-12

De logic d-12 is twee keer zo lang als de Logic e-6 en d-6. Hierdoor kan het model profielen met lengtes van maar liefst 12 meter opslaan. Bekijk alle mogelijkheden van de logic d-12.

Logic xl

De zwaarste uitvoering uit ons assortiment heeft een laadvermogen van 7,5 ton per lade. Deze grote belastbaarheid (in combinatie met zijn extra hoge lades) maakt de Logic XL bij uitstek geschikt voor het opslaan van bundels profielen. Bekijk hier de Logic xl.

“Alles netjes geordend en meer inzicht in de voorraad.”

- Marein de Rooy, directeur-eigenaar De Rooy Metaaldesign

Brochure aanvragen

Meer weten over onze opslagsystemen voor profielen?
Laat uw gegevens achter, dan sturen we u onze brochure toe.

Brochure aanvragen