Platenstelling

Op zoek naar minder heftruckbewegingen en snel de juiste plaat? Met onze horizontale platenstellingen kunt u handlingtijden met maar liefst 80% terugdringen.

Platenstelling: specialist voor de opslag van zware goederen

Vier modellen horizontale platenstellingen

aalbers|farina beschikt over vier verschillende modellen platenstellingen.

Platenstelling Compact

De Compact versie is ideaal voor de kleinere ruimtes. Naast dat deze erg compact is deze erg voordelig. Doordat deze platen stelling nog geen 4 meter hoog is, is dit model ook geschikt voor lagere productieruimtes. Lees alle kenmerken van de Platenstelling Compact.

Platenstelling Logic

Het Logic model is de standaardversie van onze horizontale platenstellingen. Nou ja, 'standaard'... De Platenstelling Logic is namelijk leverbaar in een enkele als een dubbele uitvoering. Daarnaast beschikt deze versie over een eenvoudige zoekfunctie inclusief reststukregistratie. Lees alle voordelen van de Platenstelling Logic.

Platenstelling Cross

Op zoek naar een platenstelling om lange platen op te bergen? Dan is de Cross variant de ideale oplossing voor plaatmateriaal tot maximaal 12.000 x 3.000 mm. Lees alle informatie over de Platenstelling Cross.

Platenstelling Spider

Dit model kenmerkt zich door met één liftsysteem een onbeperkt aantal opslagtorens te bedienen. Hierdoor kunt u grote hoeveelheden plaatmateriaal opslaan in de platen stelling. Het grootste voordeel is dat het Spider model onbeperkt uit te breiden is. Bekijk alle mogelijkheden van de Platenstelling Spider.

Intuïtief besturingssysteem platen stelling

Wij leveren al onze automatische platen stellingen op met een gebruiksvriendelijk, intuïtief besturingssysteem. Een operator kan er zo mee aan de slag. En voor de planning, inkoop en werkvoorbereiding hebt u in één oogopslag inzicht in de actuele voorraad platen en restmateriaal.

kenmerken

  •  3 varianten (zie brochure)
  • flexibel qua plaatsing
  • makkelijk te bedienen
  • aan uw eigen ERP-systeem te koppelen 
https://www.aalbersfarina.nl/write/Afbeeldingen1/Plaatmagazijnen/platen stelling besturingssyteem.jpeg?preset=content

“We hebben nu meer opslagmogelijkheden en minder heftruckbewegingen.”

- Henk Akkerman, directeur-eigenaar Akkerman Konstruktiebedrijf

 

Brochure aanvragen

Meer weten over onze opslagsystemen?
Laat uw gegevens achter, dan sturen we u onze brochure toe.

Brochure aanvragen