Platen opslag

Wilt u minder heftruckbewegingen en snel de juiste plaat vinden? Met onze platen opslag kunt u handlingtijden met maar liefst 80% terugdringen.

Platen opslag: efficiënter produceren

Vier modellen voor platen opslag

aalbers|farina beschikt over vier verschillende modellen voor platen opslag.

Platen opslag Compact

De Compact versie is nog geen 4 meter hoog, hierdoor is dit model uitermate geschikt voor lagere productieruimtes. De Platen opslag Compact is niet alleen ideaal voor de kleinere ruimtes, maar ook erg voordelig in prijs. Lees alle kenmerken van de Platen opslag Compact.

Platen opslag Logic

Het Logic model is de basisvariant van onze platen opslag systemen. Nou ja, 'basis'... Toch is de Platen opslag Logic leverbaar in zowel een enkele als een dubbele uitvoering. Daarnaast beschikt deze versie over een eenvoudige zoekfunctie inclusief reststukregistratie. Lees alle voordelen van de Platen opslag Logic.

Platen opslag Cross

Wilt u liever een platen opslag systeem om lange platen op te bergen? Dan is de Cross variant de ideale oplossing voor plaatmateriaal tot maximaal 12.000 x 3.000 mm. Lees alle informatie over de Platen opslag Cross.

Platen opslag Spider

Met de Platen opslag Spider kunt u grote hoeveelheden plaatmateriaal opslaan. Dit model kenmerkt zich door met één liftsysteem een onbeperkt aantal opslagtorens te bedienen. Het grootste voordeel is dat het Spider model onbeperkt uit te breiden is. Bekijk alle mogelijkheden van de Platen opslag Spider.

“We hebben nu meer opslagmogelijkheden en minder heftruckbewegingen.”

- Henk Akkerman, directeur-eigenaar Akkerman Konstruktiebedrijf

 

Brochure aanvragen

Meer weten over onze opslagsystemen?
Laat uw gegevens achter, dan sturen we u onze brochure toe.

Brochure aanvragen