Langgoedstelling

Wilt u uw voorraad, zoals buizen, kokers en profielen van de vloer af en restmateriaal keurig opbergen? Met onze langgoedstelling heeft u geen onhandige voorraden meer op de werkvloer en vindt u het makkelijker terug.

Langgoedstelling: efficiënter produceren

Vier modellen langgoedstellingen

aalbers|farina beschikt over vier verschillende modellen langgoedstellingen

Langgoedstelling Compact

Wilt u langgoed opslaan in kleinere ruimtes? Dan is de compact versie ideaal. Bij de compact versie is er keuze uit lage lades of hoge lades of een combinatie daarvan. Doordat deze langgoedstelling nog geen 4 meter hoog is, is dit model ook geschikt voor lagere productieruimtes. Lees alle kenmerken van de langgoedstelling Compact.

Langgoedstelling Logic e-6

Het Logic e-6 model is het enkelvoudige model. Dit is de basisversie van onze langgoedstellingen. Toch is deze versie leverbaar met lage lades, hoge lades en/of palletplateaus. Daarnaast beschikt het Logic e-6 model over een volautomatische bediening en een eenvoudige zoekfunctie inclusief reststukregistratie. Lees alle voordelen van de langgoedstelling Logic e-6.

Langgoedstelling Logic d-6

Wilt u liever de grotere versie van de Logic e-6? Met de Logic d-6 heeft u twee keer zo veel opslag met uw langgoedstelling. Met een laadvermogen van maximaal 5.000 kg per lade is de Logic d-6 de ideale oplossing voor zwaar langgoed. Lees alle informatie over de langgoedstelling Logic d-6. 

Langgoedstelling Logic d-12

De logic d-12 is twee keer zo lang als de Logic e-6 en d-6. Hierdoor kan het model buizen, kokers en profielen met lengtes van maar liefst 12 meter opslaan. Bekijk alle mogelijkheden van de langgoedstelling logic d-12.

“Alles netjes geordend en meer inzicht in de voorraad.”

- Marein de Rooy, directeur-eigenaar De Rooy Metaaldesign

Brochure aanvragen

Meer weten over onze opslagsystemen?
Laat uw gegevens achter, dan sturen we u onze brochure toe.

Brochure ontvangen