Langgoedstelling

Wilt je jouw voorraad, zoals buizen, kokers en profielen van de vloer af en restmateriaal keurig opbergen? Dankzij onze langgoedstellingen heb je geen onhandige voorraden meer op de werkvloer en vind je het langgoed makkelijker terug.

Langgoedstelling: efficiënter produceren

https://www.aalbersfarina.nl/write/Afbeeldingen1/Langgoedmagazijnen/Langgoedstelling/Langgoedstelling.jpeg?preset=content

Vijf modellen langgoedstellingen

aalbers|farina beschikt over vijf verschillende modellen langgoedstellingen

Langgoedstelling Compact

Wil je langgoed opslaan in kleinere ruimtes? Dan is de compact versie ideaal. Bij de compact versie is er keuze uit lage lades of hoge lades of een combinatie daarvan. Doordat deze langgoedstelling nog geen 4 meter hoog is, is dit model ook geschikt voor lagere productieruimtes. Lees alle kenmerken van de langgoedstelling Compact.

Langgoedstelling Logic e-6

Het Logic e-6 model is het enkelvoudige model. Dit is de basisversie van onze langgoedstellingen. Toch is deze versie leverbaar met lage lades, hoge lades en/of palletplateaus. Daarnaast beschikt het Logic e-6 model over een volautomatische bediening en een eenvoudige zoekfunctie inclusief reststukregistratie. Lees alle voordelen van de langgoedstelling Logic e-6.

Langgoedstelling Logic d-6

Wil je liever de grotere versie van de Logic e-6? Met de Logic d-6 heb je twee keer zo veel opslag, ten opzichte van de Logic e-6 langgoedstelling. Met een laadvermogen van maximaal 5.000 kg per lade is de Logic d-6 de ideale oplossing voor zwaar langgoed. Lees alle informatie over de langgoedstelling Logic d-6. 

Langgoedstelling Logic d-12

De logic d-12 is twee keer zo lang als de Logic e-6 en d-6. Hierdoor kan het model buizen, kokers en profielen met lengtes van maar liefst 12 meter opslaan. Bekijk alle mogelijkheden van de langgoedstelling logic d-12.

Langgoedstelling Logic xl

De zwaarste uitvoering van ons langgoedmagazijn heeft een laadvermogen van 7,5 ton per lade. Deze grote belastbaarheid (in combinatie met zijn extra hoge lades) maakt de Logic XL bij uitstek geschikt voor het opslaan van bundels langgoed. Bekijk de langgoedstelling Logic xl
 
https://www.aalbersfarina.nl/write/Afbeeldingen1/Langgoedmagazijnen/Langgoedstelling/Langgoedstelling kopen.jpeg?preset=content

automatische stelling voor langgoed met gebruiksvriendelijk besturingssysteem

Al onze automatische langgoedstellingen zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk, intuïtief besturingssysteem. Alle operators kunnen hiermee direct aan de slag. En dankzij de handige zoekfunctie behoud je te allen tijde het overzicht over al die verschillende kokers, buizen en profielen.

kenmerken

  • 5 varianten (zie brochure)
  • flexibel qua plaatsing
  • te koppelen aan elk ERP-systeem
https://www.aalbersfarina.nl/write/Afbeeldingen1/Langgoedmagazijnen/LM-besturingssyteem-700x450.jpg?preset=content

“Alles netjes geordend en meer inzicht in de voorraad.”

- Marein de Rooy, directeur-eigenaar De Rooy Metaaldesign

Brochure aanvragen

Meer weten over onze langgoed stellingen?
Laat je gegevens achter, dan sturen we vrijblijvend onze brochure naar je toe.

Brochure aanvragen