langgoed opslag

Buizen, kokers en profielen makkelijker terugvinden en geen onhandige voorraden meer op de werkvloer. In onze langgoed opslag bergt u ook al het restmateriaal keurig op, zodat u dit nog efficiënter kunt gebruiken.

Langgoed opslag: restmateriaal efficiënter opbergen

Vijf modellen voor langgoed opslag 

aalbers|farina beschikt over vijf verschillende modellen langgoed opslag.

Langgoed opslag Compact

De compact versie is ideaal voor de kleinere ruimtes. Zo kunt u kiezen voor lage lades, hoge lades of een combinatie daarvan. Doordat deze langgoed opslag nog geen 4 meter hoog is, is dit model ook geschikt voor lagere productieruimtes. Lees alle kenmerken van de langgoed opslag Compact.

Langgoed opslag Logic e-6

Het Logic e-6 model is het enkelvoudige model. Dit is de standaardversie van onze langgoed opslag systemen. Nou ja, 'standaard'... De langgoed opslag Logic e-6 is namelijk leverbaar met hoge lades, lage lades en/of palletplateaus. Het Logic e-6 model heeft een volautomatische bediening en beschikt over een eenvoudige zoekfunctie inclusief reststukregistratie. Lees alle voordelen van de langgoed opslag Logic e-6.

Langgoed opslag Logic d-6

Op zoek naar een grotere variant? Met de Logic d-6 heeft u twee keer zo veel opslag voor uw langgoed dan de e-6 variant. Met een laadvermogen van maximaal 5.000 kg per lade is de Logic d-6 de ideale oplossing voor zwaar langgoed. Lees alle informatie over de langgoed opslag Logic d-6. 

Langgoed opslag Logic d-12

De logic d-12 is twee keer zo lang als de Logic e-6 en d-6. Hierdoor kan het model buizen, kokers en profielen met lengtes van maar liefst 12 meter opslaan. Bekijk alle mogelijkheden van de langgoed opslag logic d-12.

Langgoed opslag Logic xl

De zwaarste uitvoering van ons langgoedmagazijn heeft een laadvermogen van 7,5 ton per lade. Deze grote belastbaarheid (in combinatie met zijn extra hoge lades) maakt de Logic XL bij uitstek geschikt voor het opslaan van bundels langgoed. Bekijk de langgoed opslag Logic xl

“We hadden dat vloeroppervlak gewoon nodig en het is zonde om die stukken weg te gooien.”

- Pieter Klijn, technisch directeur Vic Obdam Staalbouw

Brochure aanvragen

Meer weten over onze opslagsystemen?
Laat uw gegevens achter, dan sturen we u onze brochure toe.

Brochure aanvragen