langgoed opslag

Buizen, kokers en profielen makkelijker terugvinden en geen onhandige voorraden meer op de werkvloer. In onze langgoed opslag bergt u ook al het restmateriaal keurig op, zodat u dit nog efficiënter kunt gebruiken.

Langgoed opslag: restmateriaal efficiënter opbergen

Vier modellen voor langgoed opslag 

aalbers|farina beschikt over vier verschillende modellen langgoed opslag.

Langgoed opslag Compact

De compact versie is ideaal voor de kleinere ruimtes. Zo kunt u kiezen voor lage lades, hoge lades of een combinatie daarvan. Doordat deze langgoed opslag nog geen 4 meter hoog is, is dit model ook geschikt voor lagere productieruimtes. Lees alle kenmerken van de langgoed opslag Compact.

Langgoed opslag Logic e-6

Het Logic e-6 model is het enkelvoudige model. Dit is de standaardversie van onze langgoed opslag systemen. Nou ja, 'standaard'... De langgoed opslag Logic e-6 is namelijk leverbaar met hoge lades, lage lades en/of palletplateaus. Het Logic e-6 model heeft een volautomatische bediening en beschikt over een eenvoudige zoekfunctie inclusief reststukregistratie. Lees alle voordelen van de langgoed opslag Logic e-6.

Langgoed opslag Logic d-6

Op zoek naar een grotere variant? Met de Logic d-6 heeft u twee keer zo veel opslag voor uw langgoed dan de e-6 variant. Met een laadvermogen van maximaal 5.000 kg per lade is de Logic d-6 de ideale oplossing voor zwaar langgoed. Lees alle informatie over de langgoed opslag Logic d-6. 

Langgoed opslag Logic d-12

De logic d-12 is twee keer zo lang als de Logic e-6 en d-6. Hierdoor kan het model buizen, kokers en profielen met lengtes van maar liefst 12 meter opslaan. Bekijk alle mogelijkheden van de langgoed opslag logic d-12. 

“We hadden dat vloeroppervlak gewoon nodig en het is zonde om die stukken weg te gooien.”

- Pieter Klijn, technisch directeur Vic Obdam Staalbouw

Brochure aanvragen

Meer weten over onze opslagsystemen?
Laat uw gegevens achter, dan sturen we u onze brochure toe.

Brochure ontvangen