Langgoed draaiarmstelling

Wilt u uw voorraad, zoals buizen, kokers en profielen van de vloer af en restmateriaal keurig opbergen? Met onze langgoed draaiarmstelling heeft u geen onhandige voorraden meer op de werkvloer en vindt u het makkelijker terug.

Langgoed draaiarmstelling: opslaan van lange materialen

Vijf modellen draaiarmstellingen

aalbers|farina beschikt over vijf verschillende modellen langgoed draaiarmstellingen

Draaiarmstelling Compact

Wilt u een langgoed draaiarmstelling voor kleinere ruimtes? Dan is de compact versie ideaal. Bij de compact versie is er keuze uit lage lades of hoge lades of een combinatie daarvan. Doordat deze draaiarmastelling nog geen 4 meter hoog is, is dit model ook geschikt voor lagere productieruimtes. Lees alle kenmerken van de draaiarmstelling Compact.

Draaiarmstelling Logic e-6

Het Logic e-6 model is het enkelvoudige model. Dit is de basisversie van onze langgoed draaiarmstellingen. Toch is deze versie leverbaar met lage lades, hoge lades en/of palletplateaus. Daarnaast beschikt het Logic e-6 model over een volautomatische bediening en een eenvoudige zoekfunctie inclusief reststukregistratie. Lees alle voordelen van de draaiarmstelling Logic e-6.

Draaiarmstelling Logic d-6

Wilt u liever de grotere versie van de Logic e-6? Met de Logic d-6 heeft u twee keer zo veel opslag met uw draaiarmstelling. Met een laadvermogen van maximaal 5.000 kg per lade is de Logic d-6 de ideale oplossing voor zwaar langgoed. Lees alle informatie over de draaiarmstelling Logic d-6. 

Draaiarmstelling Logic d-12

De logic d-12 is twee keer zo lang als de Logic e-6 en d-6. Hierdoor kan het model buizen, kokers en profielen met lengtes van maar liefst 12 meter opslaan. Bekijk alle mogelijkheden van de draaiarmstelling logic d-12.

Draaiarmstelling Logic xl

De zwaarste uitvoering van ons langgoedmagazijn heeft een laadvermogen van 7,5 ton per lade. Deze grote belastbaarheid (in combinatie met zijn extra hoge lades) maakt de Logic XL bij uitstek geschikt voor het opslaan van bundels langgoed. Bekijk de draaiarmstelling Logic xl.
https://www.aalbersfarina.nl/write/Afbeeldingen1/Langgoedmagazijnen/Draaiarmstelling voor langgoed.jpeg?preset=content

“We hadden dat vloeroppervlak gewoon nodig.”

- Pieter Klijn, technisch directeur Vic Obdam staalbouw

Brochure aanvragen

Meer weten over onze opslagsystemen?
Laat uw gegevens achter, dan sturen we u onze brochure toe.

Brochure aanvragen