Langmateriaal container

Wilt u uw voorraad, zoals buizen, kokers en profielen van de vloer af en restmateriaal keurig opbergen? Met onze langmateriaal containers heeft u geen onhandige voorraden meer op de werkvloer en vindt u het makkelijker terug.

Langmateriaal container: opslaan van lange materialen

Vijf modellen langmateriaal containers

aalbers|farina beschikt over vijf verschillende modellen langmateriaal containers

Langmateriaal container Compact

Wilt u een langmateriaal container voor kleinere ruimtes? Dan is de compact versie ideaal. Bij de compact versie is er keuze uit lage lades of hoge lades of een combinatie daarvan. Doordat deze langmateriaal container nog geen 4 meter hoog is, is dit model ook geschikt voor lagere productieruimtes. Lees alle kenmerken van de langmateriaal container Compact.

Langmateriaal container Logic e-6

Het Logic e-6 model is het enkelvoudige model. Dit is de basisversie van onze langmateriaal containers. Toch is deze versie leverbaar met lage lades, hoge lades en/of palletplateaus. Daarnaast beschikt het Logic e-6 model over een volautomatische bediening en een eenvoudige zoekfunctie inclusief reststukregistratie. Lees alle voordelen van de langmateriaal container Logic e-6.

Langmateriaal container Logic d-6

Wilt u liever de grotere versie van de Logic e-6? Met de Logic d-6 heeft u twee keer zo veel opslag met uw langmateriaal container. Met een laadvermogen van maximaal 5.000 kg per lade is de Logic d-6 de ideale oplossing voor zwaar langgoed. Lees alle informatie over de langmateriaal container Logic d-6. 

Langmateriaal container Logic d-12

De logic d-12 is twee keer zo lang als de Logic e-6 en d-6. Hierdoor kan het model buizen, kokers en profielen met lengtes van maar liefst 12 meter opslaan. Bekijk alle mogelijkheden van de langmateriaal container logic d-12.

Langmateriaal container Logic xl

De zwaarste uitvoering van ons langgoedmagazijn heeft een laadvermogen van 7,5 ton per lade. Deze grote belastbaarheid (in combinatie met zijn extra hoge lades) maakt de Logic XL bij uitstek geschikt voor het opslaan van bundels langgoed. Bekijk de langmateriaal container Logic xl

“We hadden dat vloeroppervlak gewoon nodig.”

- Pieter Klijn, technisch directeur Vic Obdam staalbouw

Brochure aanvragen

Meer weten over onze opslagsystemen?
Laat uw gegevens achter, dan sturen we u onze brochure toe.

Brochure aanvragen